Μια μεγάλη αγάπη γεννήθηκε όταν η σύγχρονη τεχνολογία συνάντησε την παράδοση. Όταν οι αριθμοί και οι κώδικες ανακατεύτηκαν με τα μεθυστικά αρώματα και της μυρωδιές της φύσης.  Ξύπνησαν τότε συναισθήματα δημιουργίας και η ανάγκη, η αγάπη αυτή να πάρει σάρκα και οστά.

Βρίσκεστε λοιπόν μπροστά στο αποτέλεσμα της αγάπης μας, που θελήσαμε να μοιραστούμε με όσους αγαπούν  τις γλυκιές μυρωδιές των μπαχαρικών της Ανατολής, τις γεύσεις των καρπών της Ελληνικής γης, και  τα φίνα και εκλεπτυσμένα αρώματα που αναδύονται απο τα αιθέρια έλαια. Περιηγηθείτε στον μαγικό κόσμο των μπαχαρικών και των αρωματικών φυτών και γιατί όχι, μεταφερθείτε στην ονειρική ατμόσφαιρα της Ανατολής ή αναπνεύστε τον  αναζοωγονητικο αέρα της ελληνικής εξοχής σαν να είσαστε εκεί.

Το μα…μελι είναι μια γλυκιά αγάπη. Εξ ου και το όνομα… Μέλι… Και αυτη η αγάπη θέλουμε να μεγαλώσει κι άλλο… Να μπει και στις δικές σας καρδιές και να γίνουμε μια μεγάλη παρέα που θα μοιράζεται γνώσεις, σκέψεις, απορίες συναισθήματα. Μα…μελι σημαίνει χρώματα κι αρώματα, σημαίνει το  παραδοσιακό και  το μοντέρνο, η  πραγματικότητα και η φαντασία.

Όλα σε ένα μέρος … Με ένα κλικ…

Το μα…μελι δεν έχει σαν σκοπό σε καμία περίπτωση να αντιγράψει αντίστοιχες πηγές, ούτε να υποκαταστήσει επίσημες θεραπείες. Η προσπάθεια μας είναι να συγκεντρώσουμε σε ένα μέρος όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε σχετικά με τα μπαχαρικά και τα βότανα.

Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη, για τον λόγο αυτό αν έχετε να προτείνετε κάποιο μπαχαρικό ή βότανο παρακαλούμε στείλτε μας ένα email και θα το προσθέσουμε το συντομότερο.

 

Στειλτε μας ενα μηνυμα και θα προσθεσουμε το προιον το συντομοτερο δυνατο.